Ijshotel Lapland Snow Village

Ijshotel Lapland Snow Village

Het Ijshotel Lapland Snow Village is een unieke bestemming in het prachtige Lapland, gelegen in het noorden van Finland. Dit bijzondere hotel is volledig gemaakt van ijs en sneeuw, en biedt een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van over de hele wereld.

Kenmerken van het Ijshotel Lapland Snow Village

Het Ijshotel Lapland Snow Village is een meesterwerk van ijskunst en architectuur. Elk jaar wordt het hotel opnieuw opgebouwd met behulp van sneeuw en ijs uit de omgeving. Het hotel beschikt over verschillende kamers, suites en iglo’s, allemaal prachtig gedecoreerd met ijssculpturen en sneeuwkunstwerken.

Enkele kenmerken van het Ijshotel Lapland Snow Village zijn:

  • Temperatuur: Het hotel heeft een constante temperatuur van -5°C tot -8°C, waardoor gasten warme kleding moeten dragen tijdens hun verblijf.
  • Ijssculpturen: Het hotel is versierd met adembenemende ijssculpturen, gemaakt door lokale kunstenaars. Elke kamer heeft zijn eigen unieke thema en ontwerp.
  • Ijsslaapkamers: Gasten kunnen ervoor kiezen om te overnachten in een ijsslaapkamer, compleet met een ijsbed en thermische slaapzakken. Het is een onvergetelijke ervaring om in een kamer van ijs te slapen.
  • Ijssuite: Voor diegenen die op zoek zijn naar een luxueuzere ervaring, biedt het Ijshotel Lapland Snow Village ook ijssuites aan. Deze suites hebben een eigen badkamer en een prachtig ijssculptuur als decoratie.
  • Iglo’s: Naast de kamers en suites biedt het hotel ook iglo’s aan als accommodatie. Deze iglo’s zijn voorzien van glazen plafonds, zodat gasten kunnen genieten van het noorderlicht terwijl ze comfortabel in bed liggen.

Activiteiten in het Ijshotel Lapland Snow Village

Het Ijshotel Lapland Snow Village biedt ook een scala aan activiteiten aan voor gasten om van te genieten tijdens hun verblijf. Enkele populaire activiteiten zijn:

  • Huskytochten: Maak een spannende rit door de besneeuwde bossen van Lapland met een team van enthousiaste husky’s.
  • Rendiersafari’s: Verken de prachtige omgeving van het hotel tijdens een rendiersafari en leer meer over de traditionele manier van leven in Lapland.
  • Sneeuwscootertochten: Ga op avontuur en scheur over de bevroren meren en besneeuwde paden van Lapland op een sneeuwscooter.
  • Ijsvissen: Probeer je geluk uit tijdens een ijsvistocht en vang je eigen vis onder het dikke ijs van de bevroren meren.
  • Sauna: Ontspan en warm op in de traditionele Finse sauna van het hotel, een perfecte manier om te ontspannen na een dag vol activiteiten.

Bezoek het Ijshotel Lapland Snow Village

Het Ijshotel Lapland Snow Village is een unieke bestemming die het hele jaar door geopend is. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan, inclusief accommodatie, maaltijden en activiteiten. Het is raadzaam om van tevoren te reserveren, vooral tijdens het hoogseizoen.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een avontuurlijke vakantie of gewoon een unieke ervaring, het Ijshotel Lapland Snow Village biedt het allemaal. Verken de prachtige omgeving, geniet van de ijskunst en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Over

Corina, een avontuurlijke en reislustige vrouw, heeft al een aanzienlijk deel van de wereld verkend. Van de bruisende straten van Tokio tot de serene stranden van de Caraïben, haar passie voor nieuwe culturen en ervaringen kent geen grenzen. Elke reis verrijkt haar met onvergetelijke herinneringen en verhalen, die ze enthousiast deelt met iedereen die ze ontmoet.

Plaats een reactie