IJshotel Lapland Prijs: Een Unieke Ervaring in het Bevroren Noorden

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie-ervaring, dan is een verblijf in het IJshotel in Lapland zeker iets voor jou. Het IJshotel, gelegen in het prachtige Zweedse deel van Lapland, biedt gasten de mogelijkheid om te overnachten in een hotel dat volledig is gemaakt van ijs en sneeuw. Maar voordat je je koffers pakt en jezelf onderdompelt in deze winterse droom, is het belangrijk om meer te weten te komen over de prijzen van het IJshotel in Lapland.

Wat is het IJshotel Lapland?

Het IJshotel Lapland is een uniek hotel dat elk jaar opnieuw wordt gebouwd met behulp van sneeuw en ijs uit de nabijgelegen rivier de Torne. Het hotel heeft verschillende kamers, een bar, een kapel en zelfs een kunstgalerij, allemaal gemaakt van ijs en sneeuw. Het IJshotel is een ware kunstinstallatie en trekt jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld.

De Prijzen van het IJshotel Lapland

De prijzen van het IJshotel in Lapland variëren, afhankelijk van het type accommodatie en het seizoen waarin je wilt verblijven. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende prijscategorieën:

1. Standaard IJskamers

De standaard ijskamers zijn de meest betaalbare optie in het IJshotel. Deze kamers zijn voorzien van een bed dat is gemaakt van ijs, bedekt met rendierhuiden en warme slaapzakken om je warm te houden tijdens de nacht. De prijzen voor een standaard ijskamer beginnen bij ongeveer €200 per persoon per nacht.

2. Kunst Suites

De kunst suites in het IJshotel zijn ware meesterwerken. Elke suite is ontworpen en gedecoreerd door een andere kunstenaar, waardoor elke kamer uniek is. De kunst suites hebben een eigen thema en zijn voorzien van prachtige sculpturen en ijskunstwerken. De prijzen voor een kunst suite beginnen bij ongeveer €400 per persoon per nacht.

3. Deluxe Suites

De deluxe suites in het IJshotel bieden een extra vleugje luxe en comfort. Deze suites hebben een aparte zithoek en sommige hebben zelfs een eigen sauna. De prijzen voor een deluxe suite beginnen bij ongeveer €600 per persoon per nacht.

4. Bruidssuites

Als je op zoek bent naar een romantisch uitje, dan zijn de bruidssuites in het IJshotel perfect voor jou. Deze suites zijn prachtig gedecoreerd en hebben een eigen open haard en een bubbelbad. De prijzen voor een bruidssuite beginnen bij ongeveer €800 per persoon per nacht.

Wat is inbegrepen in de prijs?

De prijzen van het IJshotel in Lapland zijn inclusief een overnachting in de gekozen accommodatie, gebruik van thermische kleding, een rondleiding door het hotel en een warme ochtenddrank. Daarnaast is het ontbijt inbegrepen in de prijs van de deluxe suites en bruidssuites.

Extra kosten en overwegingen

Het is belangrijk om te weten dat de prijzen van het IJshotel in Lapland exclusief transfers van en naar de luchthaven zijn. Je zult ook extra kosten moeten betalen als je gebruik wilt maken van de sauna of als je wilt deelnemen aan activiteiten zoals huskytochten of sneeuwscootertochten. Het is raadzaam om van tevoren te informeren naar de prijzen van deze extra’s, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Conclusie

Een verblijf in het IJshotel in Lapland is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Hoewel de prijzen variëren, afhankelijk van het type accommodatie en het seizoen, biedt het IJshotel verschillende opties voor verschillende budgetten. Of je nu kiest voor een standaard ijskamer of een luxe bruidssuite, je zult zeker genieten van de magie en schoonheid van dit bevroren kunstwerk. Dus pak je warme kleding in en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in het IJshotel Lapland!

Over

Corina, een avontuurlijke en reislustige vrouw, heeft al een aanzienlijk deel van de wereld verkend. Van de bruisende straten van Tokio tot de serene stranden van de Caraïben, haar passie voor nieuwe culturen en ervaringen kent geen grenzen. Elke reis verrijkt haar met onvergetelijke herinneringen en verhalen, die ze enthousiast deelt met iedereen die ze ontmoet.

Plaats een reactie